Drakenbloed - Wat is het en wat zijn de effecten ervan?

oktober 12, 2023

Kratom World Dragons blood sell germany spain

Een donkerrode vloeibare hars.

Het wordt meestal verkregen door de schors van de Croton lecherli-boom, die voorkomt in de tropische Andes, af te snijden.

Soms wordt het sap van Pterocarpus daemonorops of draken gebruikt, maar dit wordt als giftiger beschouwd en wordt daarom minder gebruikt.

Sommige volkeren geloven dat drakenbloed genezende eigenschappen heeft, anderen gebruiken het als kleurstof of wierook voor religieuze rituelen. Het heeft een specifieke en zeer sterke, zoete geur.

Drakenbloed heeft een uitzonderlijke samenstelling: het bevat actieve ingrediënten zoals antioxidanten, tannines, lignanen, enz.

Antioxidanten helpen het lichaam te zuiveren van vrije radicalen die ontstaan ​​als product van de stofwisseling en die de cellen van ons lichaam kunnen beschadigen.

Vrije radicalen versnellen het verouderingsproces van ons lichaam, wat leidt tot de ontwikkeling van ziekten. Daarom zijn ze ongewenst en moeten ze uit het lichaam worden verwijderd. De zojuist genoemde antioxidanten helpen hierbij.

Tannines behoren tot de polymere fenolverbindingen.


Ze maken deel uit van veel voedingsmiddelen en hebben een ontgiftende werking op ons organisme.

Ligans zijn polyfenolen die voorkomen in granen en zaden.

Tijdens de verwerking verdwijnen ze echter uit het voedsel. Ze zijn erg belangrijk voor het organisme en ondersteunen de goede werking van het immuunsysteem en de bloedsomloop.

Verzadigde vetzuren helpen het juiste vet- en cholesterolgehalte in het bloed te handhaven.

Tegenwoordig kan drakenbloed worden gebruikt in de vorm van gedroogd extract, tabletten of tinctuur. Je kunt Drakenbloed HIER krijgen ! poging.

Het is noodzakelijk om de doseringsaanbeveling in de bijsluiter te volgen.

Bedankt voor het lezen van dit artikel,

Jouw team Kratom World