Afdruk

NEMEC WORLD sro

Horňátecká 483/8, Praag 182 00, Tsjechië

IČ:10705961 / DIC: CZ 10705961

Contact: info@kratomworld.cz

Telefoon: +420 602 279 525

Directeur: Bc. Jan Němec, Jaroslav Němec

Bedrijfsregistratie: Horňátecká 483/8, Praag 182 00

Btw-nummer: CZ 10705961

I. Omvang van de aansprakelijkheid voor inhoud

De inhoud van onze pagina's is met grote zorg samengesteld. Wij kunnen echter niet garanderen dat de inhoud juist, volledig of actueel is. Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met de algemene wetten in overeenstemming met artikel 7, lid 1 TMG. Volgens paragrafen 8 tot en met 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of om omstandigheden te onderzoeken die duiden op illegale activiteiten. Verplichtingen tot het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie in overeenstemming met de algemene wetgeving blijven onaangetast. Aansprakelijkheid in dit opzicht is echter pas mogelijk vanaf het moment van kennisname van een specifieke rechtsovertreding. Als wij kennis krijgen van juridische overtredingen, zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

II.Omvang van de aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Voor deze externe inhoud kunnen wij daarom geen aansprakelijkheid aanvaarden. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de betreffende aanbieder of exploitant van de pagina's verantwoordelijk. De gelinkte pagina's werden op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke wettelijke overtredingen. Illegale inhoud was op het moment van koppelen niet zichtbaar. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter zonder concreet bewijs van een wettelijke overtreding onredelijk. Als wij kennis krijgen van wettelijke overtredingen, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Met zijn vonnis van 12 mei 1998 - 312 O 85/98 - "Aansprakelijkheid voor links" heeft de regionale rechtbank van Hamburg besloten dat u door het toevoegen van een link mogelijk ook verantwoordelijk bent voor de inhoud van de gelinkte pagina. Volgens de LG kan dit alleen worden voorkomen door zich uitdrukkelijk te distantiëren van deze inhoud. Wij distantiëren ons hierbij uitdrukkelijk van alle inhoud op alle gelinkte pagina's op onze homepage en nemen deze inhoud niet als de onze over. Deze verklaring geldt voor alle links op deze website.

III. auteursrechten

De inhoud en werken op deze pagina's, gemaakt door de exploitanten van de site, zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Voor reproductie, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht is de voorafgaande schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze pagina zijn alleen toegestaan ​​voor privé, niet-commercieel gebruik. Als de inhoud op deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. Met name de inhoud van derden is als zodanig gemarkeerd. Mocht u desondanks kennis krijgen van een inbreuk op het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons dit te laten weten. Als wij kennis krijgen van juridische overtredingen, zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.