Afdruk

NEMEC WORLD sro

Horňátecká 483/8 , Praha 182 00, Tsjechië

IČ:10705961 / DIC: CZ 10705961

Contact: info@kratomworld.cz

Telefoon: +420 602 279 525

Directeur: Bc. Jan Nemec, Jaroslav Nemec

Bedrijfsregistratie: Horňátecká 483/8 , Praha 182 00

BTW-nummer: CZ 10705961

I. Aansprakelijkheidsbereik voor inhoud

De inhoud van onze pagina's is met grote zorg samengesteld. We kunnen echter niet garanderen dat de inhoud correct, volledig of up-to-date is. Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's volgens 7, paragraaf 1 van de Duitse Telemediawet (TMG). Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten. Verplichtingen tot het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie volgens de algemene wetten blijven onaangetast. Aansprakelijkheid ter zake is echter pas mogelijk vanaf het moment dat bekend is met een concrete overtreding van de wet. Zodra we op de hoogte zijn van wettelijke overtredingen, zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

II. Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De respectievelijke aanbieder of exploitant van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. De gelinkte pagina's werden op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen. Illegale inhoud was op het moment van linken niet herkenbaar. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een inbreuk. Zodra we op de hoogte zijn van wetsovertredingen, zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Met uitspraak van 12 mei 1998 - 312 O 85/98 - "Aansprakelijkheid voor links" heeft de rechtbank (LG) Hamburg besloten dat u door het plaatsen van een link verantwoordelijk kunt zijn voor de inhoud van de gelinkte pagina. Volgens de regionale rechtbank kan het aanvaarden van deze aansprakelijkheid alleen worden uitgesloten door zich uitdrukkelijk van deze inhoud te distantiëren. Hierbij distantiëren wij ons uitdrukkelijk van alle inhoud op alle gelinkte pagina's op onze homepage en nemen deze inhoud niet over als de onze. Deze verklaring is van toepassing op alle links op deze website.

III. auteursrechten

De inhoud en werken op deze pagina's die door de exploitanten van de site zijn gemaakt, zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Voor vermenigvuldiging, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht is de voorafgaande schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan ​​voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in acht genomen. Met name inhoud van derden is als zodanig gemarkeerd. Mocht u toch op de hoogte worden gesteld van een auteursrechtinbreuk, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Zodra we op de hoogte zijn van wettelijke overtredingen, zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.