Kratom Wereld - Over ons

Welkom op onze online kratomboerderij . We selecteren zorgvuldig alleen de beste kratom voor je. Rechtstreeks uit West-Kalimantan en natuurlijk uit Tsjechië.


In ons rijke aanbod vind je alle basiskleuren Kratom:GROEN ,WIT , ROOD , maar ook GOUD . En de nieuwe die we ook aanbieden, want de enige kratom die wordt aangevuld met de spraymethode, is gedroogd extract van de vrucht. Voor de echte verzamelaars hebben we hier ook geplette bladeren.


Als je een echte Kratom-liefhebber bent, zul je onze merchandise vast leuk vinden. Selecteer hier eenvoudig een Kratom naar keuze.


Bij ons heb je de zekerheid dat je alleen de beste kratom krijgt. Als enige bedrijf op de Tsjechische en Slowaakse markt testen we elke batch grondig met behulp van een chemische methode die is gecertificeerd door de Universiteit van Praag. Hier vinden we het exacte percentage en de hoeveelheid alkaloïden.


Voor het verpakken wordt kratom altijd grondig behandeld met UV-straling.


Wij hopen dat u bij ons alles vindt wat u nodig heeft en dat u onze tevreden klanten blijft. We wensen je een fijne wandeling door onze kratomboerderij.


Jouw kratomwereld


Aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen heeft. (info@kratomworld.cz)