Kratom Stem and Vein: Probeer een alternatief dat u wellicht beter kan helpen

maart 15, 2024

kratom world kratom stem and vein kratom alkaloid

Kratom Stem and Vein ofwel stengels en nerven. Niet alleen u zult enthousiast zijn over het nieuwe dat we u brengen. In dit artikel zullen we kijken naar het verschil tussen klassieke kratom en Kratom Stem and Vein. We zullen het hebben over de pluspunten voor verzamelaars, en natuurlijk zullen we ook praten over een paar redenen waarom je Stem and Vein zou moeten verzamelen of waarom het misschien beter in je verzameling past.

Stem and Vein Kratom, vaak "Stem and Vein" genoemd, is een ongebruikelijke soort kratom dat zijn plaats heeft gevonden in de gemeenschap van kruidensupplementen. In tegenstelling tot traditionele Kratom in poedervorm die wordt gewonnen uit de bladeren, bevat Stem and Vein Kratom andere delen van de plant die een unieke en onderscheidende reeks voordelen bieden.

Stem and Vein wordt gemaakt van de stengels en nerven van de Mitragyna Speciosa-plant, met uitzondering van de bladeren die gewoonlijk in reguliere Kratom-producten worden gebruikt. Deze stengels en nerven bevatten andere alkaloïdeprofielen dan de bladeren, wat kan resulteren in alternatieve effecten en potentiële voordelen.(1)(4)

Samenstelling van stam- en aderalkaloïden

Kratombladeren bevatten een aantal alkaloïden, waaronder mitragynine en 7-hydroxymitragynine. Stem and Vein kan verschillende alkaloïdensamenstellingen hebben, wat kan leiden tot een unieke gebruikerservaring. Uit een onderzoek van onderzoekers van de Universiteit van Florida bleek dat stengel- en adermonsters een unieke combinatie van alkaloïden bevatten, wat duidt op een verschil met de chemische samenstelling van de bladeren.

Het belangrijkste voordeel van Stem and Vein kratom is dat het een ander spectrum aan alkaloïden bevat, wat een stap kan zijn in het verminderen van de tolerantie ten opzichte van klassieke kratom. Vergeleken met klassieke kratom heeft Stem and Vein een lager percentage alkaloïden en daardoor is een minder intens effect gegarandeerd.

Onderzoek gepubliceerd in het "Journal of Natural Products" onderzocht de diversiteit van alkaloïden in verschillende delen van de Mitragyna Speciosa-plant en suggereerde dat de stengels en de nerven verschillende concentraties van deze verbindingen kunnen bevatten. (1)(2)(3)

Is Stem and Vein Kratom het proberen waard?

Stem and Vein Kratom is misschien niet het eerste product op uw lijst, maar het is het proberen waard. Als je lichaam tolerant is voor de reeds bekende kratom, moet je zeker proberen Stem en Vein te verzamelen. Er wordt aangenomen dat de stengels en aderen van dit kruid alkaloïden bevatten die zelfs niet in de bladeren aanwezig zijn. Sommige van deze alkaloïden zijn mitraphylline, rhynchophylline en corynanthine. Deze alkaloïden staan vooral bekend om het vergroten van de lichaamskracht en het ondersteunen van het immuunsysteem. Ze helpen ook vooral bij het overwinnen van duizeligheid en hoge bloeddruk, omdat de aanwezigheid van deze alkaloïden in hoge concentraties aanwezig is; de stengel en ader van de plant werken als antidepressiva door in te werken op serotoninereceptoren in de hersenen. 

  1. Het kan uw tolerantieniveau herstellen

Als u kratom al jaren gebruikt, is de kans groot dat het niet meer werkt zoals vroeger. Dit komt omdat kratomgebruikers na verloop van tijd er uiteindelijk een tolerantie voor ontwikkelen. Net als bij koffie: na verloop van tijd geeft cafeïne geen energie meer. Wetenschappelijk onderzoek naar Kratom-tolerantie is beperkt, maar sommige onderzoeken, waaronder een recensie in de "Journal of Psychoactive Dr*gs", suggereren dat het afwisselen tussen verschillende soorten Kratom de ontwikkeling van tolerantie zou kunnen verminderen. Stem and Vein Kratom met een ander alkaloïdenprofiel kan dit probleem helpen oplossen.(3)

  1. Het biedt een verscheidenheid aan effecten

Een uitgebreide analyse gepubliceerd in het "Journal of Ethnopharmacology" suggereert dat chemische interacties tussen de verschillende alkaloïden van Kratom bijdragen aan de algehele effecten. Stam- en nerfkratom, met zijn unieke samenstelling, kan een andere reeks interacties bieden, wat leidt tot een gedifferentieerde ervaring. Sommige gebruikers melden een unieke combinatie van stimulatie en ontspanning na het verzamelen van klassiek kratom, terwijl de effecten van Stem and Vein Kratom van persoon tot persoon kunnen variëren. Het is belangrijk op te merken dat individuele reacties op Kratom subjectief kunnen zijn en kunnen worden beïnvloed door factoren zoals de verzamelde hoeveelheid, de tolerantie en de persoonlijke biochemie.(4)(3)

  1. Positief effect op de immuniteit

Een ander voordeel van het oogsten van Kratom Stem and Vein is dat een goede verzameling het immuunsysteem kan versterken, waardoor het lichaam sterk genoeg is om infecties te bestrijden. Het stam- en nerfgedeelte van kratom is rijk aan vezels en rijk aan alkaloïden zoals mitraphylline, die je helpen gezond te blijven door ontstekingsremmend te zijn.

  1. Zorgt voor een langere duur van de verzameleffecten

Vreest u dat de effecten na een paar uur verzamelen van kratom zullen afnemen? De verzameleffecten geproduceerd door Kratom Stem en Vein houden HET energieniveau hoger dan de effecten geproduceerd door gewone kratombladeren. Stem and Vein Kratom heeft een verlengde duur van gewenste highs, ongeveer de helft van die van gewoon kratompoeder.(4)(2)

  1. Weg met depressie

De stengels en nerven van de plant worden ook door verzamelaars gebruikt als antidepressivum. Het is bekend dat verzamelaars zich beter voelen nadat ze die hebben verzameld, omdat het kruid een stof bevat die bekend staat als epicatechine en die ook voorkomt in pure chocolade. Er wordt ook gezegd dat de plant werkt als een botanisch wonder om de honger onder controle te houden. Onderzoekers ontdekten in één dierstudie dat Mitragyna speciosa de corticosteronspiegels bij muizen verlaagde. Verhoogde corticosteronspiegels worden in verband gebracht met depressie.  (1)(4)

  1. Het helpt bij de concentratie

Wanneer je Stam en Vein verzamelt, komt er acetylcholine vrij. Acetylcholine is een neurotransmitter die helpt bij concentratie en pijnvermindering, spiersamentrekkingen en controle van het endocriene systeem. Van acetylcholine wordt gerapporteerd dat het het geheugen en de concentratie verbetert doordat het vermogen van corticale circuits om op sensorische stimuli te reageren vergroot. Deze resultaten zijn gunstig voor studenten die zich tijdens het studeren willen concentreren en tegelijkertijd dingen willen herinneren die ze lang geleden hebben geleerd. (1)

Hoeveel moet men verzamelen bij de eerste ervaring met Stem and Vein?

De juiste verzameling van Stem and Vein Kratom hangt af van de individuele tolerantie en de gewenste effecten. Over het algemeen wordt aanbevolen om te beginnen met het verzamelen van minder dan ongeveer 2 gram Stem and Vein, vooral als u nog niet eerder met het verzamelen ervan bent begonnen. Het verzamelen van Stem and Vein met andere soorten kan het verzamelplezier vergroten, de tolerantie verminderen en een meer uitgebalanceerde ervaring bieden. U kunt Stem and Vein Kratom bij ons vinden net zoals traditionele kratomproducten.(1)(2)

kraton stem and vein kratom expert


[Mensen gebruiken dit supplement als een energieboost die steun biedt bij angstgevoelens en zelfs pijnverlichting, en het spectrum van wat of hoe ze het gebruiken is gebaseerd op de dosis en de hoeveelheid die ze innemen,'' zei dr. Morrison .."Maar het is geen dr*g." Het is een plant."](5)

 

 Conclusie

Stem and Vein Kratom biedt een unieke aanpak om de potentiële voordelen van de Kratom-plant te benutten. Of u nu alternatieven voor traditionele Kratom-soorten onderzoekt of op zoek bent naar een manier om je tolerantie te verminderen: Stem and Vein Kratom kan het overwegen waard zijn. Zoals bij elk Kratom-product is het essentieel om het verzamelen met de nodige voorzichtigheid te benaderen, te beginnen met kleinere hoeveelheden en terwijl aandacht wordt besteed aan de individuele reacties van de verzamelaar. Als u voortdurend depressief of uitgeput bent door de eisen van het dagelijks leven, zal Stem and Vein u tevreden stellen en harmonie en een gevoel van evenwicht bevorderen voor alle verzamelaars.

Bedankt voor het lezen, 

Uw Kratom-wereld

 

Bronnen:

  1. Kratom Resources » Department of Pharmacodynamics » College of Pharmacy » University of Florida. (n.d.). Departement Farmacodynamiek » College of Pharmacy » Universiteit van Florida. https://pd.pharmacy.ufl.edu/research/kratom/ (1)
  2. Brose, J., Lau, KH, Dang, TTT, Hamilton, JP, Martins, Ld V., Hamberger, B., Hamberger, B., Jiang, J., O'Connor, S.E., & Buell, C.R. (2021). The Mitragyna speciosa (Kratom) Genome: a resource for data-mining potent pharmaceuticals that impact human health. G3 Genes|Genomes|Genetics11(4). https://doi.org/10.1093/g3journal/jkab058 (2)
  3. Kratom—Pharmacology, Clinical Implications, and Outlook: A Comprehensive Review. (n.d.). PubMed Centraal (PMC). https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7203303/ (3)
  4. Grundmann, O. (2017). Patterns of Kratom use and health impact in the US—Results from an online survey. Dr*g and Alcohol Dependence176, 63–70. https://doi.org/10.1016/j.drugalcdep.2017.03.007 (4)
  5. Kratom — an herbal painkiller — could become legal again in Indiana - Indiana Capital Chronicle. (2024, 4 januari). Indiana Capital Chronicle. https://indianacapitalchronicle.com/2023/02/27/kratom-an-herbal-painkiller-could-become-legal-again-in-indiana/ (5)