BrichtaGra je helper in bed

september 18, 2023

Kratom World BrichtaGra kratom green maeng da capsules testosterone natural sex libido power

Zoals jullie weten, steunen we al lange tijd de jonge en getalenteerde MMA-vechter Leo Brichta.


Na het succes van ons natuurlijke product Brichta Bombs voor een lange tijd, hebben Leo en ik besloten om samen nog een product te ontwikkelen. Na een aantal maanden testen, hebben we eindelijk de juiste formule gevonden en zijn we erg enthousiast om nog een bom op de wereld los te laten - BrichtaGra!


Wat is BrichtaGra?

BrichtaGra zijn capsules gevuld met 3 essentiële stoffen die al honderden jaren door mannen in alle culturen worden gebruikt om de testosteronproductie en het mannelijk libido te verhogen en erectieproblemen te verbeteren. Na deze explosie hoef je je geen zorgen meer te maken dat je niet goed in je vel zit.


Welke stoffen bevat Brichtagra?

Tongkat Ali

Tongkat Ali, of Maleisische ginseng, maar ook bekend als "Aziatische via*ra". Dat zegt volgens ons genoeg. Het verhoogt op natuurlijke wijze de testosteronproductie bij mannen, die deze productie helaas zien afnemen naarmate ze ouder worden. Testosteron is het hormoon dat verantwoordelijk is voor libido, innerlijke kracht, seksueel verlangen en uithoudingsvermogen, mentaal welzijn en energie. Om deze redenen is testosteron een integraal onderdeel van elke man en zeer noodzakelijk. Naarmate de productie ervan afneemt met het vorderen van de leeftijd, ontstaat er een probleem. En om dit probleem op te lossen is er Tongkat Ali.




Tribulus Terrestris

Tribulus of gemalen anker helpt je om beter te presteren, het is een geweldige helper bij spierherstel, verhoogt de seksuele activiteit en helpt net als Tongkat Ali de testosteronproductie te verhogen. Aziaten gebruiken het al sinds de oudheid, dus waarom jij niet?


Geile geitenkruid

Naast het behandelen van reuma, nieraandoeningen en koortslip, wordt Horny Goat Weed of kaneel gebruikt voor datgene waarin wij het meest geïnteresseerd zijn - het behandelen van potentie. De oude Chinezen wisten het, nu weet jij het ook!


Alle bovengenoemde stoffen zitten in de capsules in een verhouding die werkt. Leo Brichta heeft het al uitgezocht, kom en ontdek het zelf! Stuur idealiter 6 capsules per dag - 3 's ochtends en 3 's avonds. En soms is het geen slecht idee om te stoppen met het geven van BrichtaGru zodat het blijft geven zoals het hoort.


Ontdek de kracht van natuurlijke BrichtaGra HIER!