EREBOS - kruidenenergiedrank

september 12, 2023

Kratom World Erebos Natural Herbal Drink Power energy caffeine kratom world selling erebos germany spain netherlands austria

Kruiden energiedrank, niet-koolzuurhoudende niet-alcoholische drank. Het wordt gemaakt door kruiden en specerijen uit te logen en bevat een hoog gehalte aan natuurlijke cafeïne.

Een uniek productieproces met 19 soorten geselecteerde kruiden zorgt voor een gezonde toevoer van energie, vitamines, mineralen en andere heilzame stoffen. De drankjes bevatten de 7 belangrijkste soorten kruiden en specerijen, die de basis vormen voor de functionaliteit van de drank.

Bovendien bevat elk drankje Erebos-essence, een kruidenmengsel met een specifieke smaak.

DE BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN VAN DE DRANK:

YERBA MATE

Een plant rijk aan vitamines, mineralen en antioxidanten voor een heldere geest, betere concentratie en hogere prestaties.

ECHTE Cola

Natuurlijke bron van cafeïne, onderdrukt de honger en geeft energie aan lichaam en geest.

GUARANA

Het vult de energie aan en stimuleert het lichaam, verbetert de concentratie en verheldert de geest, het wordt ook gebruikt als afrodisiacum.

AARDE BURZELDORN

Het stimuleert lichaam en geest, heeft een groot effect op het geheugen, versterkt de immuniteit, verlicht uitputting en vermoeidheid.

TIJM

Verfrist de geest en kalmeert de maag, draagt ​​ook bij aan het mentale welzijn. Het wordt vaak gebruikt om ziekten van de bovenste luchtwegen te behandelen.

TRAGANT OF WEGEDOORN

Het versterkt het immuunsysteem, verlaagt het cholesterol en reguleert de bloedsuikerspiegel. Het heeft ontstekingsremmende effecten en vermindert stress.

MARAL

Het helpt het mentale en fysieke uithoudingsvermogen te vergroten, het immuunsysteem te versterken en chronische vermoeidheid te elimineren.

Je kunt Erebos bij ons kopen in 3 varianten: Erebos Kruidendrank , Erebos Energiereep en Erebos Kruidensportdrank

Bedankt voor het lezen, Jouw Kratom Wereld