Ginger Shot - dagelijkse hulp tegen ziekten

september 12, 2023

Kratom World Ginger Shot Kratom World Health shot lemon ginger zingiber ingwer lemon honey apple kratom world

Ginger Shot - dagelijkse hulp tegen ziekten

Een drankje ter grootte van een borrelglas met geconcentreerd gembersap.

Gember heeft een preventieve werking tegen verkoudheid, voorkomt ontstekingen in het lichaam, versterkt de immuniteit en verbetert de hartfunctie.

Het gebruik is individueel, maar de aanbevolen dosis is 1-3 maal daags 50 ml. Opgemerkt moet worden dat de kracht van gember een agressief effect op de maag kan hebben.

Een populaire combinatie is het toevoegen van gembershot aan een frisdrank of favoriete thee.

Het is ook mogelijk om de shot alleen te drinken.

Bij gebruik tijdens de zwangerschap dient de dosering aangepast te worden; het drinken van pure Ginger Shot wordt afgeraden, maar heeft wel een goede werking tegen misselijkheid.

GEMBER SHOT MET KURKUMA

Concentraat bestaande uit 57% gembersap. Ondersteunt de immuniteit, vitaliteit en algehele gezondheid.

Kurkuma verlicht emotionele spanning en depressie.

GEMBER

Gember werd voor het eerst verbouwd in China, waar het werd gebruikt als een heerlijke en populaire specerij.

In de Boheemse landen begon het te worden gemengd met exotische curry. Gember werd gebruikt om verschillende ziekten op smaak te brengen en te genezen.

De scherpe smaak van gember is te danken aan de gingerolen , die uitgebreide geneeskrachtige eigenschappen hebben. Het bevat ook essentiële oliën, vitamine A, B, C, E en mineralen .

KURKUMA

Het heeft een positief effect op de normale werking van de huid, een gezonde spijsvertering en de normale conditie van gewrichten en botten.

Voor een gezonde spijsvertering en een normale leverfunctie kun je kurkuma met zwarte peper proberen.

Het draagt ​​bij aan het behoud van de normale conditie van de gewrichten, mobiliteit, kraakbeen en weefselsterkte. Het bevordert ook de gezondheid van onze botten.

Het helpt het mentale evenwicht te behouden en ondersteunt de goede werking van de bloedsomloop en een gezonde hartfunctie.

Hoogwaardige gembershot koopt u bij ons in 4 varianten ter ondersteuning van uw gezondheid en immuunsysteem GINGER SHOT HIER